EXKLUSIVT & KLASSISKT

STORT URVAL AV DESIGNERS

NYTT & ÅTERANVÄNT

NEWS WE LOVE

SENASTE INKOMMET

STYLE SELECTION

PASTELL OCH SILKE

Model with Gray Coat
Pastelltoner
Silk Scarf
Silke
Fashion Model
Lager på lager

UTVALDA DESIGNERS

INSPIRATION

Presentation Designer Filippa K Fall 201
Guess LookBook FW18.jpg
Whyred Lookbook.jpg
Denim för alla
Hitta höstens jeans här

Hos oss hittar du nya och återanvända, exklusiva och klassiska märkeskläder från internationellt välkända modehus såväl som nya skandinaviska designers. Rödholms Ekipering  grundades för att fungera som en mötesplats för alla som vill utforska fashionabelt mode, och kunna klä sig i det man känner sig som vackrast i. Vår vision är att skapa ett utrymme för alla, oavsett budget eller befintlig modekunskap, och göra processen så enkel som möjligt för moderna och klassiska märkeskläder att komma till sin rätt hos en ny ägare. Vi har höga krav på service, stil och kvalitet samt lämnar äkthetsgaranti som gör att du som kund kan känna dig trygg i att handla hos oss.

OM RÖDHOLMS EKIPERING

VÅRA KATEGORIER

NYSKICK

VINTAGE

KATEGORI NY: Artikeln är helt ny och är anskaffad genom samarbeten med varumärken, designers och andra butiker. En del av artiklarna ingår i unika, tidsbegränsade kollektioner samt sample kollektioner. De flesta artiklarna har märkets egen etikett kvar i original.
 

KATEGORI NYSKICK: Artikeln är sparsamt använd och skicket är precis som nytt. Vi har väldigt höga kvalitetskrav och artikeln har genomgått högsta möjliga granskning för att säkerställa kvalitén. 


KATEGORI VINTAGE: Artikeln är från "Another Decade". Artikeln kan vara helt oanvänd i nyskick, eller använt vintage-skick. I denna kategorin passar såväl klassiska Chanel-väskor in såsom sneakers från början av 90-talet.

NY

Trygg & Säker betalning

Fraktalternativ

Avhämtning
Showroom

Kontakt

  • Rödholms Ekipering Nyhetsbrev

Företagsuppgifter

Rödholms Ekipering
Linnégatan 24

413 04 Göteborg

031-3760660 kundservice@rodholmsekipering.com

© 2018 by Rödholms Ekipering AB. All Rights Reserved Legal & Privacy statement.