Vi är tillgängliga mån-fre 10.00 - 16.00 för att hjälpa dig med ärenden och frågor kring din order, exempelvis byten och returer, råd kring storlek och passform och mer ingående produktinformation.
För att komma i kontakt med oss: skicka ett e-mail till kundservice@rodholmsekipering.com eller ring 031 - XX XX XX.


 

KÖPINFORMATION

Kontakta oss 
Vi är tillgängliga måndag-fredag 10.00-16.00 för att hjälpa dig med råd kring storlek och passform eller frågor kring din order. För att komma i kontakt med oss, sänd ett e-mail till kundservice@rodholmsekipering.com eller ring 031-37 60 660.

 

Tidsbokning i showroom

Utöver vår e-handel så är ni varmt välkomna till vårt showroom på Postgatan 4 vid Kronhusbodarna i centrala Göteborg. För att boka tid, klicka här. 

Kategorisering av artiklar

Alla varor säljs i befintligt skick. Vi är väldigt noga med kvalitén på artiklarna i vårt sortiment och för artiklarna i kategorin "Nyskick" eller "Vintage" som beskrivs nedan kan det förekomma mindre brister på artikeln, vilket vi beskriver i artikelbeskrivningen på respektive artikel. 

 

 • Kategorin: NY
  Artikeln är helt ny och är anskaffad genom samarbeten med varumärken, designers och andra butiker. En del av artiklarna ingår i unika, tidsbegränsade kollektioner samt sample kollektioner. De flesta artiklarna har märkets egen etikett kvar i original.
   

 • Kategorin: NYSKICK
  Artikeln är sparsamt använd och skicket är precis som nytt. Vi har väldigt höga kvalitetskrav och artikeln har genomgått högsta möjliga granskning för att säkerställa kvalitén. 
   

 • Kategorin: VINTAGE
  Artikeln är från "Another Decade". Artikeln kan vara helt oanvänd i nyskick, eller använt vintage-skick. I denna kategorin passar såväl klassiska Chanel-väskor in såsom sneakers från början av 90-talet.


På grund av att olika skärmar på dator, surfplatta och mobil har olika färgkalibrering kan det förekomma en variation i färgen på bilderna på artikeln och färgen i verkligheten. Vi har gjort vårt bästa för att ge en korrekt färgåtergivning av artiklarna på hemsidan.

100% Äkthetsgaranti
Alla våra artiklar genomgår en noggrann äkthetskontroll. Därav har du som vår kund 100% livstids äkthetsgaranti på alla våra artiklar. Skulle en artikel mot förmodan visa sig vara oäkta gentemot uppvisande av ett skriftligt utlåtande från en officiell aktör från varumärket samt kvitto, kommer du att få full ersättning. Artikeln och utlåtandet kommer sedan användas som underlag för att gå vidare i en anmälningsprocess mot den som sålt varan till oss.


Order & Betalning
Alla priser är angivna inklusive moms. Du kan betala med de vanligaste kontokorten.

 

 • Betala med kort:
  Välj alternativet ”Betala med kort” i kassan. Du betalar enkelt och säkert med ditt kort (VISA, Mastercard eller American Express, via Stripe. Stripe är en tredjepartsleverantör för hantering av korttransaktioner och Stripe innehar certifikat för säker betalning på Internet. När du bekräftar din order länkas du vidare till Stripe, vilket betyder att du aldrig lämnar dina kortuppgifter till oss. Du får en bekräftelse när betalningen är klar och vi börjar att packa din order.

 

Frakt
Du kan välja mellan två olika fraktalternativ.

 

 • Fraktalternativ 1: Frakt med Postnord
  Vi skickar paketet till ditt närmsta postombud via PostNord och du betalar för frakten.
  Om paketet väger mellan 0-1 kg kostar frakten 59 kr.
  Om paketet väger mellan 1kg-2kg kostar frakten 89kr. 
  Om paketet väger mer än 2 kg kostar frakten 149 kr.
  Frakten är spårbar med försändelse-ID. Vid beställning av flera artiklar där fraktkostnaden påverkas, reserverar vi oss rätten att ta kontakt med dig efter att du lagt din beställning för att bekräfta och debitera för den exakta fraktkostnaden. 


  Alla paket postas vanligtvis första vardagen efter beställning för leverans inom 2-3 vardagar.
  Ej uthämtade paket returneras till oss. För alla paket som inte uthämtats förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för frakt, returfrakt och hanteringsavgift till kostnad av 200SEK.

 

 • Fraktalternativ 2: Avhämtning från vårt showroom i Kronhusbodarna, Göteborg
  Avhämtning i vårt showroom på Postgatan 4, 411 13 Göteborg. Det innebär att vi packar din order som vanligt men att du hämtar den hos oss utan extra fraktkostnad. Före avhämtning behöver du höra av dig till oss via e-mail kundservice@rodholmsekipering.com för att boka en tid. Invänta bekräftelse från oss. Avhämtning ska ske inom 7 kalenderdagar.

 

Byten & Returer
När du köper en vara på distans via vår e-handel har du rätt att ångra dig inom 14 kalenderdagar. Ångerrätten börjar räknas från den dag då du hämtar ut ditt paket från postombudet. Information om ångerrätten presenteras via denna sida och i samband med artikelbeskrivningen.

 

Artikeln skall vara oanvänd och i orört skick för att ångerrätten skall kunna gälla. För att säkerställa detta plomberar vi alla artiklar med en etikett i samband med leveransen. Ångerrätten anses vara förbrukad om plomberingen är borttagen. Det är därför av yttersta vikt att du undersöker varan noggrant innan du tar bort plomberingen. Plomberingen tillåter dig givetvis att undersöka varan på samma sätt som när du köper varan i en fysisk butik. För de fall där tillhörande fodral, emballage, informationsfolder och äkthetsintyg medföljt artikeln skall samtliga tillbehör vara med i returen för att ångerrätten ska beaktas.


För att genomföra en retur accepterar vi enbart följande sätt: Du returnerar varan till oss med en spårbar försändelse i samma emballage/låda som du mottagit artikeln i. Returadressen är:

Rödholms Ekipering AB

Postgatan 4

411 13 Göteborg

 

Du står själv för returfrakten. 

 

När vi tagit emot artikeln i retur, undersöker vi artikeln och stämmer av att den uppfyller ovanstående villkor för att ångerrätten skall gälla. Därefter gör vi en återbetalning till det konto som betalningen gjordes med inom 30 dagar. 


Undantag från regel om 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distanshandel gäller i det fall du har köpt en artikel när du fysiskt är på plats i vårt showroom i Kronhusbodarna, Göteborg. I detta fall gäller inte 14 dagars ångerrätt, men vi  erbjuder dig 3 dagars bytesrätt. Det innebär att du kan byta till en annan artikel eller få ett tillgodokvitto på summan som ditt köp uppgår till under den förutsättningen att du byter varan inom 3 dagar från köpdatum och att den är i oanvänt skick samt har kvar sin plombering. ​

Integritetspolicy
Läs vår integritetspolicy här.

Cookie Policy

Läs vår cookie policy här.

Fullständiga köpvillkor

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

 
 

Trygg & Säker betalning

Fraktalternativ

Avhämtning
Showroom

Kontakt

 • Rödholms Ekipering Nyhetsbrev

Företagsuppgifter

Rödholms Ekipering
Linnégatan 24

413 04 Göteborg

031-3760660 kundservice@rodholmsekipering.com

© 2018 by Rödholms Ekipering AB. All Rights Reserved Legal & Privacy statement.