OM RÖDHOLMS EKIPERING

Rödholms Ekipering är en modebutik för kvinnor som grundades med det bakomliggande syftet att bidra till en hållbar konsumtion inom dammode. Vår vision är att vara ett komplement till den befintliga branschen och den traditionella shoppingen, där vi erbjuder möjligheten att främja en cirkulär ekonomi.

Vårt mål är att samarbeta med varumärken som står för kvalitet och ett hållbart tänkande där varumärket har tänkt igenom sin produktion, klimatavtryck och fokuserat på en långsiktig kvalitet som håller.


Syftet är att erbjuda möjligheten att hitta kombinationer av nya plagg och vintage för att kunna skapa en individuell stil. Vi strävar alltid efter att ha ett trendigt, varierat sortiment med kvalitetsplagg som skapar en fin balans i garderoben.


Genom olika samarbeten med ledande varumärken och designers har vi samlat plagg från tidigare kollektioner samt en del provkollektioner. Vi strävar efter att ge kunden möjlighet att ta del av de kollektionerna så att de inte går till spillo, till bra priser. 


Vi erbjuder också plagg och accessoarer som har burits av någon ett fåtal gånger som vi genom en noggrann kontroll handplockar. Det kan exempelvis vara ett plagg som kanske hängt kvar i garderoben men inte blivit omodernt eller sämre skick. Därav kan det plagget komma till sin rätt hos en ny ägare. På ett smidigt sätt förlänger vi plaggens livslängd hos en ny ägare.


Varmt välkomna!

 

Trygg & Säker betalning

Fraktalternativ

Avhämtning
Showroom

Kontakt

  • Rödholms Ekipering Nyhetsbrev

Företagsuppgifter

Rödholms Ekipering
Linnégatan 24

413 04 Göteborg

031-3760660 kundservice@rodholmsekipering.com

© 2018 by Rödholms Ekipering AB. All Rights Reserved Legal & Privacy statement.